Infrarood sauna / Infraroodcabine

 

 

infrarood cabines Infrawave nieuwe generatie 2020  !!

 

Infrawave sauna shop

infrawave red cedar

infra wave lounge

Infrarood cabines Sunlighten mPulse
Infraroodstralers LED met intelligente sturing
Speciale aktie !! Kom zeker langs

Download PDF mPulse

 

 

 

Ontdek de infrarood cabine met 2 ligplaatsen

Infrarood sauna: voordelen

De infrarood sauna of infraroodcabine is een moderne variant van saunabeleving, geheel natuurlijk en gegarandeerd zonder bijwerkingen.

Een aantal positieve effecten op een rijtje:

  • Stijfheid van gewrichten: Bij stijfheid in de enkels bijvoorbeeld treedt een duidelijke vermindering op in vergelijking met de toestand bij een normale lichaamstemperatuur. Ook voor andere gewrichten geldt hetzelfde.
  • Spierspanning: Spierspanning wordt door verwarming duidelijk minder in een infrarood sauna.
  • Pijngevoel: Doordat de spierspanning vermindert, nemen ook pijnen af. Ischiaspijnen bijvoorbeeld worden door spierspanning veroorzaakt. Een vicieuze cirkel dus die door een behandeling in een infrarood sauna doorbroken kan worden. De warmte vermindert de pijnsteken, zowel bij de zenuwwortel als in het omliggende weefsel. Warmte leidt eveneens tot toename van de endorfineproductie, wat een pijnstillend effect tot gevolg heeft.
  • Bloedcirculatie : Het opwarmen van bepaalde lichaamsdelen veroorzaakt in de andere lichaamsdelen reflexen en werkt vaatverwijdend. Het opwarmen van spieren veroorzaakt, net zoals bij beweging, een toename van de bloedcirculatie.
  • Het genezingsprocesbij ziektes en ontstekingen wordt versneld.
  • Passief trainingseffect van de hartspier.
  • In België heeft ongeveer 20% van de bevolking last van hooikoorts. Na jaren kunnen de klachten zich van het neus-keelgebied zich verplaatsen naar de luchtwegen, met als gevolg: ASTMA!!! Men krijgt minder lucht. Ook hier brengt de IR-cabine een oplossing : het aantal astma-aanvallen neemt geleidelijk af doordat de ademhalingsspieren zich ontspannen en de luchtpijpvertakkingen zich verwijden. Dit komt doordat de bijnieren geactiveerd worden en in verhoogde mate lichaamseigen cortisone afgeven. Bij een acute astma-aanval zou uw arts eveneens cortisone voorschrijven, maar gezien deze niet lichaamseigen is, zijn er dikwijls ongewenste bijwerkingen.
  • Een verblijf in de infrarood sauna vermindert uw hoestprikkel bij chronische bronchitis
  • Een betere weerstand tegen verkoudheid, wintergriep en andere virussen.
  • Vrije radicalen, de grootste oorzaak van celbeschadigingen in ons organisme, kunnen het best bestreden worden met vitamine A, C, E en een regelmatige infrarood-sessie.

Onze merken

We verdelen drie verschillende merken infraroodcabine's:

FEELGOOD

AZENTO

ALPHA

Download PDF

Download PDF

Download PDF

Infraroodcabine kopen

Neem contact met Saunamania en probeer de verschillende infrarood sauna modellen. Wij helpen u de ideale infrarood sauna kiezen.

Nederlands

realisatie: Wide Open Windows